Боро плюс відгуки

Відгуки про Антисептичний крем Хімані Боро Плюс

  • специфічний запах
  • жирний блиск в місці нанесення

З висипаннями на шкірі тіла я знайома давно. Тому коштів для їх усунення перепробувала чимало. Близько десяти років тому мені порадили спеціальний антисептичний крем, який допомагає від турбують мене явищ. З тих пір я його застосовую частенько — при герпетичних висипаннях, вугрової висипки, мажу запалені ділянки шкіри. Продається він в звичайних аптеках і в останній раз я купувала його за п’ятнадцять гривень. Витрачається засіб дуже економно.
Боро плюс відгуки

Консистенція у препарату щільна, але розмазується по шкірі він добре, тому видавлювати відразу велику порцію не раджу. Серед складових є масла рослин, мінеральні речовини, які не тільки підсушують, а й добре зволожують. Результатом я завжди задоволена — дрібні прищики буквально за дві-три години світлішають, а на наступний день їх вже практично не помітно. У випадку з герпесом цей препарат краще всяких дорогущих гелів і мазей прибирає бульбашки і відновлює здоровий вигляд шкіри. Причина такого ефекту — наявність оксиду цинку.
Боро плюс відгуки

Боро плюс відгуки

З не зовсім приємних моментів використання кремчик можу назвати запах сандалу, який не всім подобатися, і жирний блиск на шкірі після усмоктування засобу. В іншому мене цей препарат влаштовує.

Чи був корисний відгук?

Боро плюс відгуки

9 Января 2016, 21:49

відгуків: 0, швидких. 360

Індійський многофукціональний крем по догляду за шкірою

хороший крем, універсальний, загоює ранки, тріщини, подряпини, недорогий

З кремом боро плюс я знайома ще з далекого дитинства, коли мама лікувала мені їм різні ранки, сухість шкіри і укуси комарів. Ми всією сім’єю користувалися їм і дуже його любили, і є за що, адже він дійсно мультифункціональний. Його можна використовувати для сухої шкіри обличчя і рук, при потрісканих п’ятах, він добре загоює ранки і мікротріщини. Від укусів комах теж допомагає, якщо намазати його відразу на місце укусу, то швидко проходить почервоніння.
Боро плюс відгуки

Для догляду за шкірою рук можна використовувати його кожен день, краще на ніч, тоді вони до ранку будуть м’якими і шовковистим. Можна користуватися і від тріщин на губах, замість бальзаму, він їх теж добре прибирає і запобігає появі нових.

Незамінний він для сухої шкіри, так як відновлює водний баланс на сухих її ділянках, живить і тонізує шкіру.
Боро плюс відгуки

Консистенція у крему щільна, досить жирна, тому досить невеликої кількості, розподіляється він легко. Вбирається не відразу, тому краще використовувати перед сном або ввечері, коли не потрібно нікуди виходіть.Запах досить специфічний, явно пахне різними травами, але комусь може не сподобатися, мене особисто не дратує.

Чи був корисний відгук?

Дуже люблю крему Боро Плюс, з якими знайома більше 5 років і використовувала за цей час в різних застосуваннях.
У продажу, а в основному це два варіанти зелений і фіолетовий тюбик, буває в аптеках, коштує даний крем не так дорого, тому мати в будинку думаю дуже реально.

Вперше з ним познайомилася, коли був легкий опік на нозі, він дуже довго гоївся, довелося запитати поради у продавців в аптеках, які порадили взяти зелений. Сам за обсягом він не дуже великий, аромат сильний, але приємний, відразу відчувається що в складі є лікарські трави. Уже після першого нанесення відчулося, що шкірі легше, свербіж і сухість від опіку стали менше, поступово і зовсім затягнулася проблема.

Так само засіб має зволожувальні властивості, у нього досить жирна консистенція, щільна, здатна навіть пом’якшити сильно сухі стопи, тому після душу часто наношу на ноги, в тому числі на грубі п’яти. На ранок можна помітити, що вони пом’якшилися.

У зимові, холодні дні шкіра обличчя сильно обвітрюється, його так само можна наносити, замість живильного, жирного кошти, при цьому воно дуже швидко відновлює, усуває лущення.

Такий лікувальний крем здатний впоратися з прищами і висипаннями, не пробувала на обличчі, але ось на руках і спині він дуже активно за короткі терміни зміг їх прибрати, і навіть почервоніння не залишилося.
Крем відмінний, раджу всім його хоч раз спробувати в дії.

Чи був корисний відгук?

Боро плюс відгуки

21 Сентября 2015 року, 9:48

відгуків: 0, швидких. 111

Широка сфера застосування

  • невелика ціна
  • відмінний антисептик
  • натуральний склад

Влітку зібралася з дитиною їхати в село, де, зі свого досвіду знаю, є багато докучливих комарів і мошок. Купила цей крем в зеленій упаковці, щоб усувати наслідки укусів комах (почервоніння, ущільнення і свербіж).
Дійсно, після нанесення цього засобу на місця укусів свербіж і печіння проходить, а на шкірі відчувається легкий приємний холодок.
Склад вражає кількістю елементів рослинного походження, які виробник вдало скомпонував воєдино.
Виявляється, що це антисептичний засіб має широкий спектр застосування. Особисто на собі я використовувала його як швидку допомогу при опіку, на подив-допоміг.
Крем має приємний запах трав, але дуже насичений. Жирний по консистенції, але це я виділяю як плюс, так як завдяки цьому зменшується витрата.
В цілому, залишилася задоволена використанням, і тепер упаковка боро плюс завжди є в аптечці.

Чи був корисний відгук?

— для мене їх немає

Купити цей крем вирішила, грунтуючись на відгуках мами і подруг. Спочатку застосовувала виключно для усунення сухості шкіри на руках. Потім зазначила, що і загоює продукт непогано. До складу входять екстракти корисних рослин, тому і запах приємний, трав’яний. Консистенція трохи жірновато, зате і витрата через це невеликий. Використовую для усунення почервоніння, висипки і невеликих прищиків. Відмінно позбавляє про тріщин на кісточках пальців при довгому зіткненні з водою. Взимку обробляю не тільки руки, також наношу на чутливу шкіру обличчя і губ. Після душа змащую лікті і ступні. Дитині мажу суху і обвітрену шкіру і обробляю невеликі ранки. Мені подобається продукт саме в зеленій тубі і за характеристиками, і за властивостями. Рекомендую брати відразу велику упаковку — на всі випадки життя.

Чи був корисний відгук?

Вважаю, це крем повинен бути у кожного з нас. Причому в будь-який час року. Він допомагає від великої кількості недуг. Підходить дітям. Навіть коли був маленький у мене дитина, після укусів комарів я завжди змащувала ці місця саме їм. Думаю, можна і при опіках застосовувати. Особисто мені він допомагає при вельми делікатної проблеми. Справа в тому, що періодично у мене дуже сильно натирається в області між ніг. це відбувається в певні дні і я просто не можу навіть ходити від болю. Розтирається практично до лімфи і це просто нестерпно. Не допомагають ні промивання по кілька разів на день всім відомої своїми властивостями ромашкою, ні змазування маслом обліпихи, ні протигрибкові мазі. Від синтомицина і інших пече ще більше. Я буквально вою вовком. І ось в одну таку жахливу ніч я зважилася ось на цей крем. Як тільки обережно змастила, відразу практично стала стихати біль. На ранок шкіра з яскраво-малиновою стала злегка рожевою. А через кілька днів все взагалі пройшло. Тепер буду рятуватися тільки їм. Виробляє це чудо Індія. Продається в аптеках дуже недорого. Також є мило. Стало бути, хоч і невелика. але серія існує по догляду за шкірою. А який чарівний аромат! На коробочці написано "лісовий букет". Ось вже точно лісової букет.

Чи був корисний відгук?

Боро плюс відгуки

26 Января 2014 року, 20:06

відгуків: 0, швидких. 13

Якщо його немає вдома — мені не по собі.

низька ціна, приємний запах, економність, широкий спектр дії

Цей крем пам’ятаю стільки, скільки пам’ятаю себе. Мама весь час купувала його, і продовжує купувати і зараз. Боро Плюс став моїм самис улюбленим і любленим антисептиком, і дійсно, якщо його немає вдома — я хвилююся. Адже використовую я його в багатьох випадках.

укуси комах
. Жодне літо не обійшлося без Боро Плюса. Укуси комарів не чешуться і дуже швидко сходять. Одного разу мою руку обкусаний червоні мурахи, вгадайте, яка мазь мені допомогла?
Опіки. При сонячних опіках я мажу місце цим кремом на ніч, на ранок вже стає трохи легше. Коли я пролила на руку окріп — обмазала всю Боро Плюсом. Ні пухирів — нічого!
Рани. Всі подряпини, розбиті коліна, порізи лікуються цим кремом. Він настільки заспокоює шкіру, і так швидко діє, що не віриться.
Прищі. Якщо ввечері вискочив прищик, а вранці мені потрібно добре виглядати — мажу на ніч Боро Плюсом.Знімає почервоніння, і зменшує. Особливо гарний на великих і болючих прищах, він їх прямо висмоктує з вас, не даючи навіть проявиться повністю. Головне вчасно помітити. Хоча на ранок на шкірі невелика жирність — вона легко усувається звичайною серветкою.

Запах мені шалено подобається, але це на любителя.
Останнім часом все частіше помічаю аналоги цього крему. І вони в принципі абсолютно не відрізняються (купувала, перевіряла), але я залишаюся вірна своєму Боро плюс.

На фото оригінал, аналог, склад, крем на руці

Боро плюс відгукиБоро плюс відгукиБоро плюс відгукиБоро плюс відгуки

Чи був корисний відгук?

Боро плюс відгуки

11 Августа 2013, 22:24

відгуків: 0, швидких. 25

Засіб, невідповідний для проблемної шкіри

Засіб не відповідає заявленим на упаковці показаннями — не лікує вугровий висип, залишає на шкірі жирний блиск

В молодості мала проблемну шкіру, перепробувала безліч кремів і мазей від вугрової висипки. Знайома порадила купити Боро Плюс і мазати ним особа. Я сходила в найближчу аптеку і придбала крем в зеленій упаковці.

Перше враження від нього було сприятливе: засіб мало легкий трав’яний запах. Однак на цьому плюси закінчилися. Я наносила його на обличчя щодня вранці і ввечері, марно чекаючи хоч якихось змін. Вугровий висип він не лікував, а шкіра, замість того щоб очиститися, набула неприємного сальний блиск. Тижня експериментів вистачило для того, щоб переконатися в тому, що Бороплюс не в змозі лікувати вугровий висип. Можливо, даний препарат і хороший для зволоження сухої шкіри, але для жирної не підходить категорично.

Чи був корисний відгук?

Крем Боро плюс — відгуки

Ну, як тут не вставиш і свої п’ять копійок, якщо мова йде про такий (не побоюся цього слова) чудодійний засіб! ) Крем для догляду за шкірою "Боро Плюс" став незмінним супутником нашої сім’ї буквально відразу ж, як тільки з’явився у нас в продажу. Пам’ятаю, як спочатку, його ще було дуже складно десь відхопити і мама купувала разом тюбика по три. І що ви думаєте? Надовго вони не залежувались і, вже точно, ніколи не встигали зіпсується — все змазувалося під чисту. Де яке незрозуміле. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгуки

Усім привітик! Цей крем придбала зовсім недавно, в бузковому упаковочка. Раніше користувалася таким дуже давно, правда купувала в зеленій упаковці. У мене шкіра на руках завжди тріскається, лущитися і сохне. Так як руки мої піддаються кожен день агресивної хімії, то цей крем для мене просто знахідка. Ходила якось по магазину, побачила це засіб і відразу купила. Тому що це було саме те, що мені було потрібно. Якого ж було моє здивування, коли я побачила що цей крем застосовують не. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгукиБоро плюс відгуки

Цей крем я використовую після ремонту автомобіля, оскільки у мене ще до того-ж сохне шкіра долонь, і бувають потріскані ділянки, крем відмінно загоює шкіру, але крем не варто використовувати при підвищеній чутливості, в основному у крему немає побічних якихось дій, він повністю на травах. Роблять крем в індії, він досить володіє різким запахом, крем варто наносити на шкіру тонким шаром на уражену ділянку шкіри і розтерти нешвидко рухами. Звичайно дружині він не допомагає, але. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Всіх вітаю, друзі. Впевнена, що тих, хто ще не чув про крем Боро плюс, таких не залишилося, все з ним знайомі. Я пам’ятаю, в студентські роки, кілька років тому, жили ми тоді ще в Казахстані, мої подруги все набували крем Боро плюс і постійно носили його в своїй сумочці. Подруги застосовували його для всього, коли необхідно було трохи зволожити шкіру, або коли з’являвся який-небудь страшний прищ, вугри, застуда на губах, тут же мазали кремом Боро плюс. Мені було навіть смішно, адже. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгуки

З кремом Боро Плюс я вперше зіткнулася років шість тому. У моєї тітки за містом є дача, на ділянці дуже багато тоді було агрусу, і я добра душа зголосилася допомогти його зібрати. Поїхали ми значить, цілий день працювали, а ввечері жахливо пекли руки і були всі в подряпинах, хоч під час збирання врожаю це було як то непомітно. Вже не знаючи що робити пішла в аптеку, показала руки продавщиці, а вона мені відразу виклала Боро плюс зелений. Ціна була більш ніж доступна, я б навіть сказала. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгукиБоро плюс відгукиБоро плюс відгуки +1 фото

У мене кожен раз проблема з губами, зокрема через те, що я як різко засміюся і у мене вони лопаються. В цьому році я дізналася про чудовому антисептичному засобі — Боро плюс, який просто став для мене і моїх губ порятунком. Влітку вони у мене обвітрюються, тому як я не виходжу з води, а взимку вони у мене мають звичку покриватися болячками через застуду. Також крем добре лікує сліди від нежиті, коли під носом з’являються червоні плями через роздратування. Пахне він дуже сильно. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгукиБоро плюс відгуки

У мене дуже проблемна і в той же час дуже чутлива шкіра, тому на ній дуже легко з’являються різні рани і прищі, але в той же час дуже важко все це загоюється. І ще кілька років я для себе відкрили такий крем як Боро Плюс (кілька років тому він коштував 3 гривні, і це було багато, а зараз вже і в усі більше 10, а великий тюбик майже 20 гривень взагалі). Але скільки він би не коштував (плюс — мінус), мені дуже він допомагає в деяких випадках. Буває, що на шкірі обличчя може вискочити. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

З кремом "Боро плюс" я познайомилася кілька років тому в зимовий час, коли від морозу шкіра обвітрюється і тріскається від сухості. І з тих пір користуюся ним при кожній нагоді 🙂 "Боро плюс" допомагає тоді, коли вже жоден крем не допомагає. Так само застосовувала його на кота, коли у нього почалося незрозуміле лущення вушок — допоміг. Користуюся вже років 5 і ніяких нарікань. Так як спектр застосування "Боро плюса" досить широкий і не обмежується позбавленням шкіри від сухості, то перерахую. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгукиБоро плюс відгуки

Моє знайомство з кремом Боро плюс — здорова шкіра відбулося рік тому, влітку, після поїздки на природу. Я отримала сонячні опіки, укуси комах. Один знайомий мені підказав про існування цього лікувального крему, і дав спробувати. Сказав, що чудовий засіб, як від сонячних опіків, так і від укусів комах, що роздратування і почервоніння прибирає дуже швидко. Звичайно я йому не повірила, крем коштує дешево і його зовнішній вигляд не презентабельний. Але перепробувавши дорогі мазі проти. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Цей крем я вперше купила коли в ньому особливої ​​потреби і не було. Просто жінка в аптеці попереду мене купувала такий і саме питала зелений антисептичний, але оскільки коштував він зовсім не дорого і я вирішила прикупити на всякий випадок. І жодного разу не пошкодувала, крем мені в майбутньому у нагоді. А потім як то поранила ногу і згадала, що у мене є крем і вирішила випробувати. Звичайно дива він не створив і моя рана не зажила в одну мить. Але поступово зняв біль і надав антисептичну дію. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Минулого літа, мого сина почали кусати комарі, причому сильно, я спочатку не могла просто подумати, що це може бути так серйозно, і знадобляться креми проти укусів комарів, щоб знімати роздратування, свербіння і припухлість, але все ж у моєї дитини виявилася сильна алергія на укуси, і моя сестра порекомендувала мені купити і намазати ці укуси комарів кремом Боро плюс, каже він дуже допомагає і хороший крем. Я купила його, він досить дешевий, в порівнянні з іншими кремами, всього 10 гривень. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

З цим кремом я познайомилася більше п’яти років тому, чому несказанно рада. Свого часу він вилікував мої обвітрені руки, а потім зняв шелушащуюся кірку з губ, одного разу я лікувала їм алергію, висипати на ногах, а іншим разом — роздратування від що не підійшов крему. Це чудо на травах, вироблене в Індії, можна використовувати для всього, мені здається. Думаю, у компанії Хімані це найбільш затребуваний продукт в Росії, тому що я не знаю жодної людини, яка б не користувався Боро-кремом. У. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгуки

З кремом "Боро плюс" я познайомилася років десять тому, а може вже і більше. Вже й не пам’ятаю звідки я про нього дізналася. Може бути просто підійшла на ринку в торговельну точку, поділилася проблемою мені там підказали. За-моєму все саме так і було. Тому що я була здивована, коли побачила ці крему в аптеці. (Я користувалася і таким і в фіолетовому тюбику). Проблема, для якої мені знадобився крем, полягала в наступному. Коли я вчилася класі у восьмому, то нарешті мама зглянулася наді мною. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

У мене в самої будинку є упаковочка зеленого тюбика такої мазі. Купила її в цілях прискорити процес колотої ранки на пальчику. Звичайно, якщо змащувати регулярно, не просто кожен день, а багато раз протягом дня, то ефект ви отримаєте, нехай і неявно виражений. Але не варто сподіватися на диво, що все само заживе як за помахом чарівної палички. Думаю, що можна було б спокійно обійтися і без цієї мазі і результат був би практично однаковий. Особисто мені ще не дуже приємний запах мазі. Для мене цей запах. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгуки

Я знайома з цим кремом настільки давно, що навіть з працею згадала, як же я про нього дізналася. А порекомендувала мені його одна приятелька. Вона тримала вдома весь спектр кремів "Боро", Бачила і знала між ними різницю, в кожному конкретному випадку зверталася до певного тюбику. Я в так глибоко в специфіку "Боро" Не занурюйте. Швидко вибрала цей, їм і користуюся, як чудовим антисептичним і косметичним засобом. Лечу я їм, наприклад, герпес. Дуже добре м’яко лікує, швидко вбиває. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Боро плюс відгуки

Для тих, у кого є маленькі діти, особливо хлопчики, які вічно падають, розбивають коліна і лікті. А ще маленькі діти страшно не люблять йод і зеленку, тому що вони сильно печуть. Тому для того, щоб обробляти дитячі подряпини, прекрасно підходить крем «Бора Плюс». Він антисептичний і володіє хорошим загоює ефектом, так як в ньому містяться екстракти корисних лікарських рослин. Крім того, цей крем відмінно зволожує шкіру і робить її свіжою та еластичною. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Я користуюся цим кремом дуже давно. Дізналася про нього від своєї мами. У неї алергія практично на всі косметичні засоби. Вона їх дуже багато спробувала, і тільки цей крем їй підходить на 100% і не викликає роздратування або дискомфорту. Саме це стало для мене показником його надійності. Цим кремом користуюся переважно в холодну пору року. Він просто незамінний, якщо шкіра на руках або обличчі лущиться, стає грубою. Ефект помітний вже після першого застосування. Завдяки хорошим. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Дізналася про крем Боро плюс з відгуків на цьому сайті. І хочу сказати величезне спасибі сайту Сітіком за те, що завдяки відгукам на ньому я знайшла для себе таке чудове засіб. Я купувала його з метою боротися з безліччю дрібних подряпин і ран на своїх ногах. Користуюся ним всього два дні, але мені здається, що вже помітний результат. Величезний плюс це кошти в тому, що він швидко знімає всі почервоніння і роздратування на шкірі. Сподіваюся, що він також допоможе мені швидко привести свої ніжки в порядок. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Бороплюс особисто для себе я відкрила не так давно, хоча мама їм вже давно користується. Бороплюс добре бореться з різною висипом, в тому числі і зоні геніталій. Від нинішнього білизни (красивого, але ненатурального, на жаль) у мене часто починають свербіти статеві губи — Бороплюс справляється з цим за ніч. Зі слідами від прищів Бороплюс також непогано справляється, хоч на це і потрібен час. Сухі ділянки я теж змащую Бороплюс. У свій час мазала Бороплюс п’яти — через кілька. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Не знала про його існування довгий час, поки одного разу не прийшла до маминої подруги. Я заносила їй якісь штуки, вже навіть не пам’ятаю що) І коли я зайшла до неї в квартиру, вона звернулася до мене з проханням купити їй цей крем. У неї була якась алергія і вона не могла виходити, довелося йти. У черзі стояла близько півгодини! Думала вже що піду і нехай мамина подпруга якось без неї викручується (я просто кудись дуже поспішала). Крем виявився дійсно хорошим, а якщо врахувати що він ще. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

З боро плюс я познайомилася в кінці 90-х. Я була підлітком і в сязі з цим шкіра на обличчі завжди змінювалася, то була сильно сухий, то покривалася плямами, лущиться, в загальному, та ще картина. Ну зрозуміло, що в цьому віці особливо гостро переносяться такі речі на обличчі дівчини. Грошей, в той час, ясна річ було небагато. І тоді мама мені порадила спробувати крем Боро плюс. І це було моє спасіння. Я не очікувала такого результату. Після застосування шкіра стала гладкою, однотонною, без. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Дуже задоволена цим засобом і всім раджу, відмінно підійде навіть для маленьких діток. Користуюся ним регулярно для дрібних ранок. Дуже швидко все загоює і відновлює пошкоджені ділянки шкіри. Користувалася ним навіть для лікування прищиків на обличчі. Дуже добре підходить і для таких цілей. Ще можна змащувати ними п’ятки або сухі ділянки тіла, щоб шкірі повернути м’якість і гладкість. Так що для мене Боро-плюс — незамінний засіб. Тим більше маленький тюбик-упаковочка легко вміщається в будь-яку. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Я знаєте, люблю ходити в ліс, подалі від гамірного міста, подалі від натовпу, подалі від автомобілів — подихати свіжим повітрям, послухати спів птахів, доторкнутися до чистої природі. Позбирати ягоди або гриби. І хоч я, що називається, дитя асфальту, але природу люблю. Але ліс, крім усього іншого, таїть в собі і чимало небезпек. В першу чергу — це велика кількість комарів. Хоч як від них не рятуйся, хоч різними дезодорантами або москітні сітки але пара десятків або навіть сотень у. Читати весь відгук >>

Боро плюс відгуки

Про крем Боро Плюс чула дуже багато похвальних відгуків, але сама його не купувала. Поки одного разу у мене не сталося ЧП — я стерла свої ноги новими босоніжками просто до крові (я не перебільшую, кров дійсно стікала струмком по п’яті). Плюс мене ще покусали комарі. Повний комплект, я навіть з квартири вийти до ладу не могла. Тоді мені й купили Боро Плюс і я стала н6аносіть його на свої мозолі і укуси. Завдавала жирним шаром і оновлювала його раз в два-три години. І єффект проявився дуже скоро. Читати весь відгук >>

  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки
  • Боро плюс відгуки

Боро плюс відгукиСписок інших відгуків

Боро плюс відгуки

© 1996 — 2016 Сітіком — відгуки це ми!
Всі права захищені. Повне або часткове копіювання матеріалів
дозволяється тільки за умови прямого гіперпосилання на сайт CityKey.net
Реклама на сайті та співробітництво — [email protected]
Технічна підтримка — [email protected]

ліки > Боро Плюс (крем)

Дана інформація не може використовуватися при самолікуванні!
Обов’язково необхідна консультація з фахівцем!

Боро Плюс відноситься до препаратів антисептичної групи високої ефективності, з широким радіусом використання. Цей крем має яскраво вираженими бактерицидними властивостями і протигрибкові властивості. Крем максимально насичує шкірний покрив корисними вітамінами з мікроелементами, а також, при необхідності заповнює їх запас. Він прекрасно зволожує і очищає шкіру, надає тонізуючу дію. Унікальне засіб може відновити і значно поліпшити структурний склад епідермісу.

Використання Боро Плюс показано при хронічних захворюваннях шкіри, при обмороженнях, висипу, термотравмах, мікротріщинах, фурункульозі, травмах шкіри, подразненнях, викликаних укусами різних комах. Використання унікального крему допомагає загоєнню шрамів після хірургічного втручання. Препарат із задоволенням використовують чоловіки як антисептичний засіб після процедури гоління.

Боро Плюс акуратно наноситься на хворі і уражені місця досить тонкими шарами тричі на добу, легкими масажними рухами розтирається до максимального вбирання.

Крему цієї марки здатні формувати захисні шари, надійно оберігають шкіру від зовнішніх несприятливих дій атмосфери і навколишнього середовища. За допомогою крему можна усунути небажані відчуття, спровоковані контактом з небезпечними речовинами: з отруйним або токсичний ефект. Крем допомагає оперативному загоєнню мікроскопічних тріщин. При систематичному використанні крему шкіра добре очищається, тонізує, зволожується і харчується. А також, регулярне застосування препарату усуває неприємні запахи, надає тілу відчуття неймовірної чистоти, прохолодної свіжості і легкості.

Як протипоказань можна назвати тільки індивідуальну непереносимість складових компонентів. У рідкісних випадках спостерігаються побічні явища у вигляді алергічних реакцій.

Зберігати препарат рекомендується в місці, недоступному для малюків, добре захищеному від променів світла, при температурі не більше 25-ти градусів. Термін придатності крему визначено виробниками 2-мя роками.

Відгуки про «Боро Плюс (крем)» від лікарів і пацієнтів:

Недорогий, знімає печіння, після опіку, волдирікі пройшли, зволожує

Влітку обгоріла на сонці, на третій день пішли пухирі. Була в шоці, вся спина обсипана дрібними волдирікамі, від шиї і до середини спини все всипане. Пішла в аптеку, порадили Боро плюс, взяла, завдала, буквально через кілька годин пухирі зникли! Можливо роль зіграло те що вони були дрібними, але факт є факт. Правда варто було мені вицті на вулицю, так вони знову з’являлися на спині, хоч і шкіра під одягом була, але варто було намазати, через пару годин вони зникали. Шкіра благополучно регенерувати, слідів слава богу не залишилося, ну так і повинно було бути в пріеціпе. Вобщем відмінний крем, зараз пробую наносити на обличчя

Відповісти Скасувати відповідь

Боро плюс відгукиЖекс • 9 листопада 2015 • Діагноз: Від сухості і подразнень. Лікар: Самолікування

Крем без запаху фіолетовий справляеться на ура. Допоміг мені від сухості і подразнень а також прибрав прищики.

Жирнуватий але звикнути можна.

Тепер цей крем завжди у мене в аптечці. Рекомендую.

Боро плюс відгукиОлександр • 2 січня 2015 • Діагноз: Герпес простий. Лікар: Самолікування

Лечу цим кремом заїди, так як він володіє протигрибковим ефектом. Так само, як було вище згадано, мажу їм порізи, почервоніння. Результатом завжди задоволений. З приводу запаху: сьогодні купив Боро Плюс (фіолетовий) на ньому написано "без запаху" і дійсно він не має запаху.

Якщо навіть і для кого-то є недоліки в цьому кремі, то вже краще потерпіти їх, але зате ефект буде хорошим.

Прийнятна ціна і тепер без запаху.

Відповісти Скасувати відповідь

Відповісти Скасувати відповідь

Боро плюс відгукиСергій • 2 жовтня 2012 • Діагноз: Гіперчутливість шкіри. Лікар: Дерматолог

Боро плюс відгуки

Boro Plus зарекомендував себе в моїх очах, як найкращий лікувальний крем. Він дуже ефективний при подразненні шкіри і має антибактеріальну та протигрибковий ефект. Для мене він став справжнім помічником, оскільки кожне гоління викликало сильне роздратування шкіри. Перепробувавши купу грошей, я зупинив свій вибір саме на цьому кремі, та й фармацевт в аптеці порадив застосувати саме його. Я і застосовую до сих пір, і не шкодую про той день, коли вперше почув про ці ліки. Роздратування шкіри разом з сухістю і стягнуті зникає буквально на очах.

Але виявляється, що Boro Plus справляється і з іншими проблемами шкіри. Він легко загоює дрібні ранки і садна, справляється з герпесом, знімає свербіння і лущення. Дуже ефективний крем і для захисту від обмороження і нагноєння. А оскільки я проживаю в суворих сибірських умовах, то взимку цей крем не раз рятував мене при сильних морозах.

Найприємнішим моментом у використанні цього крему це те, що він зміцнює шкіру, роблячи її більш еластичною і пружною. Так я і сам помітив, що після тривалого застосування гоління вже не викликає такого роздратування шкіри обличчя як раніше.

Крем допоможе впоратися і з укусами комах, що для Росії, особливо для Сибірського регіону дуже актуально.

Багато пишуть, що крем дуже жирний і погано засвоюється, а ще володіє неприємним запахом. По своєму особистому досвіді можу тільки спростувати подібні думки. Так, дійсно крем дуже густий і жирний, але вбирається в шкіру досить швидко. Що стосується запаху, то він має звичайним приємним і злегка солодкуватим запахом і не викликає відрази.

Очевидно, що Боро Плюс володіє воістину широким колом повноважень і є ідеальним рішенням для захисту шкіри від зовнішніх подразників, відновлення її структури, а також лікування шкірних захворювань.

Відповісти Скасувати відповідь

Боро плюс відгукиНаталка • 17 листопада 2012

У мене хоч запах звичайно викликає огиду, але допомагає він при сухості рук просто шікарно.Я зазвичай рясно змащую руки, а потім в рукавички і спать.Утром руки не впізнати.

Відповісти Скасувати відповідь

Боро плюс відгукиВалентина • 14 січня 2013

Дива не сталося

Купила крем в магазині Перехрестя за 89 рублів. Його мені рекомендувала сусідка по дачі, яка страждає від псоріазу вже багато років. Вона сказала, що крем Боро плюс їй добре допомагає, пом’якшує шкіру, зменшує свербіж, хоча і тимчасово, треба час від часу міняти крем, інакше толку не буде.

На початку я вирішила купити його в аптеці і мабуть фармацевт помилилася, сказавши, що крем коштує 800 рублів. Я природно відмовилася від нього, здивувавшись, як моя сусідка-пенсіонерка може собі дозволити відразу кілька тюбиків купити.

У магазині ж крем лежав абсолютно вільно на торцевій поличці навпаки кас. Було два різновиди. Я взяла одну на пробу. Крем абсолютно звичайний, мажусь їм майже тиждень двічі на день і результату не бачу. Шкіру він звичайно, пом’якшує, але ефекту загоєння від нього не спостерігається.

Дуже багато хвалять крем Боро плюс, а мені він якось не особливо сподобався. Тюбик маленький, симпатичний, з гарною кришечкою. Сам крем білий, густий, витрата досить пристойний. Запах цілком терпимий, хоча чоловікові не сподобався. Вбирається теж досить швидко, хоча я намагаюся розтягнути задоволення на тривалий термін і багато крему не наношу.

Боро плюс відгуки

показати всі коментарі (4)

я завжди беру зелений, він краще. Допомагає від запалень на шкірі, взимку лечу руки від "ципок".

30 травня 2016 о 22:05

Мені теж подобається тільки зелений.

5 червня 2016 о 19:36

Чудовий, чудовий крем. Скільки разів він мене виручав. Універсальний.

5 червня 2016 о 20:19

Боро плюс відгуки

Ірина Васеніна 296 Боро плюс відгуки 20077 Боро плюс відгуки
9 вересня 2015 о 20:27

часто виручає

Навіть і не пам’ятаю коли вперше в моїй аптечці з’явився не великий тюбик крему "боро- Плюс".

Але точно знаю, що довго без діла він лежить: постійно щось трапляється і відбувається, особливо з моїм сином: хлопчисько, є хлопчисько! Садна, подряпини, удари і синці — це обов’язкова умова в життя хлопчаки!

Мама не завжди буває поруч, що б обробити вчасно ранку або забій, а ось маленький тюбик крему "Боро плюс" часто виручає.

Дитина не боїться сам помазати забите місце або синяк, а потім вже мама прийде і все перевірить.

Хоча, часто інша обробка навіть і не потрібно — лікувальні трави, що містяться в цьому кремі, залікують все болячки.

Коли я приходжу додому, то вже по знайомому запаху "Боро плюса" розумію, що сьогодні щось сталося. Для мене запах занадто різкий, а всім іншим членам сім’ї дуже подобається. З іншого боку, аби допомагав.

Боро плюс, відгук

Це казка. а не крем!

Без нього я просто не виходжу з дому, він завжди лежить в моїй косметичці. І особливо немає різниці який, він буває зелений і фіолетовий, головне що він є!

Але все ж зелений боро плюс мені подобається більше, як то я помітила, що спектр дій у нього побільше, хоча у них абсолютно однакові склади. Але в чому то вони все ж різні? Я думаю, що в них просто різна концентрація речовин.

Мені добре допомагає цей крем при розтріскування рук, а таке буває при моїй роботі.

Я так само відмінно позбавляються від чорних крапок на носі за допомогою фіолетового боро плюс, так як він більш ласий.

Треба просто намазати особа боро плюсом. намазати дуже ретельно, а потім просто добре розпарити будь-яким способом особа. От і все!

Потім я за допомогою інструменту для чищення пір видаляю чорні точки. Дівчата, це щось. виходить все!

Раджу цей крем всім!

Крем Боро плюс індійське чудо-засіб

Крем Боро плюс індійського походження відомий мені з старших класів школи. Пам’ятаю як ми за них полювали, замовляли через знайомих. Крем Боро плюс дійсно хороший, правда раніше він був трохи краще, ніж зараз, за ​​моїми відчуттями.

Тюбик у крему Боро плюс маленький, але вистачає його на тривалий час. В першу чергу Boro plus я використовувала для очищення шкіри, відмінно він допомагає від прищиків і почервоніння, знімає добре запалення на шкірі. Ще крем Боро плюс досить добре зволожує шкіру, особливо добре це відчувається на шкірі ліктів і п’ят.

У Боро плюс досить інтенсивний аромат, але не дуже неприємний. Крем має відмінну поглинання. Купити Boro plus можна в будь-якій аптеці.

Боро плюс відгуки

Чи не мій крем.

Антисептичний Крем Боро Плюс я купував тільки один раз і мені це вистачило цілком щоб зрозуміти, що це не мій крем.

Порадила мені його моя подружка.Которая ним користується постоянно.Работа у неї пов’язана з водою і шкіра рук завжди сухая.Ей я розповіла, що у мене дуже суха шкіра на руках до того, що шкіра просто трескается.І якраз в цей момент подружка і нарадила придбати крем для рук Боро Плюс .Ну я наслухалася про чудо крем, який буквально рятує сухі руки, пішла і купила його.

В аптеці їх виявилося два варіанти зелений і фіолетовий. У фармацевта я запитала в чому разніца.Она сказала, що в отдушках і чуть чуть різний состав.Я купила зелений.

Продається крем в картонній упаковці, всередині неї тюбик з кремом і інструкція.Тюбік невеликий 25 грам з закручується кришкой.Сам крем густої консистенції білого кольору з трав’яним ароматом.Запах дуже яскраво виражений, специфічний, не кожному понравітся.Впітиваемость середня, жирнуватий, залишає почуття плівки на руках.Расходуется дуже економічно.Для одного застосування досить невелике колічество.Стоіт крем Боро Плюс недорого зелений 46 рублів, а фіолетовий 55 рублів.

Крем може бути і хороший, але особисто мені він не підійшов і не помог.Даже в той момент коли у мене тріскалася шкіра на руках він мав посприяти швидкому загоєнню, але на жаль ніякого позитивного ефекту не було.

Боро плюс відгуки

Крем для догляду за шкірою. Букет з трав.

Вперше познайомилася з кремом Боро Плюс (Boro Plus) більше року тому. Мама віддала купивши зелений тюбик їй не сподобався запах. Запах і справді у цього крему специфічний схожий на одеколон напевно або жіночі духи не кожен його перенесе. А я купила тюбик фіолетовий і ми з мамою помінялися. До складу входять таки трави як. імбирна лілія (запобігає захворюванням шкіри), сандал (заспокоює роздратовану шкіру), алое (зволожує шкіру), ніім (антисептик, знімає свербіж), ветивер (охолоджує шкіру), куркума (захисні властивості). Всю цю інформацію можна знайти на тюбику. Нещодавно при сильному обвітренні рук ми з чоловіком використовували даний крем і переконалися в його ефективності, не дивлячись на невелику вартість крему (близько 50 рублів за 25мл.) Ефективність його була доведена коли на ранок невеликі тріщинки на руках стали гоїтися. До речі мама за допомогою цього крему позбулася тріщин на п’ятах.

Боро плюс відгуки

зелений антисептик

Шукала недорогий засіб, яке позбавило б від наслідків укусів комах (комарів і мошок), а саме: свербіж, печіння. Фармацевт порекомендувала Боро Плюс в зеленій упаковці, який має антисептичну дію. Склад препарату є величезний спектр екстрактів лікарських рослин. Спектр застосування досить-таки широкий, в інструкції сказано, що можна наносити під підгузник (на це я не наважилася).

А ось з моєю проблемою крем впорався. Після нанесення крему на місце укусу свербіж проходить, залишається охолоджуючий ефект.

Трохи не сподобався запах, так як він сильно концентрований, трав’янистий.

Боро плюс відгукиБоро плюс відгуки

Використання і передрук друкованих матеріалів сайту woman.ru можливо тільки з активним посиланням на ресурс.
Використання фотоматеріалів дозволено тільки з письмової згоди адміністрації сайту.

Розміщення об’єктів інтелектуальної власності (фото, відео, літературні твори, товарні знаки і т.д.)
на сайті woman.ru дозволено тільки особам, які мають всі необхідні права для такого розміщення.

Мережеве видання «WOMAN.RU (Женщіна.РУ)»

Свідоцтво про реєстрацію ЗМІ ЕЛ №ФС77-65950, видано Федеральною службою з нагляду в сфері зв’язку,
інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор) 10 червня 2016 року. 16+

Copyright (c) 2016-2017 ТОВ «Херст Шкульов Паблішинг»

Контактні дані для державних органів (в тому числі, для Роскомнадзора): [email protected]

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *